Beautiful of November
The best dayy ever
On 29hb Oct 2011 , kita ada Hi-tea MPPU , plus jumpa kawan kawan saya , and pergi birthdayy party kawan saya , huhu ok sangat lovely and enjoy gila la kan . huhu , mula mula bangun pagi pagi ok seriusly tak tahu nak pakai apaa . -_-' . last last dapat jugak , haha yela aku lambat sikit sampai hotel tuh , kitaorang buat dekat hotel Grand Millinuem , ok sangat best eh , dapat makan makan and dapat jumpa kawan sayaa , hehee , just tengok je picture Hi-tea sayaa nieyy .








Then saya sambung keluar dgn kawan kawan baik saya , hee saya jumpa hubby saya jugak , hehe just see kami kalau keluar mesty merayap , hu hu hu <3




After that saya pergi birthdayy party kawan sayaa , tapi dapat pergi kejap je XD tapi anyway
" HAPPY BIRTHDAY TO YOU AMIRA AMAN " 



Birthday girl di tengah , Adib kawan saya , Nina baby saya <3 love all of you guys <3









Posted at 4:27:00 AM | 0 CintaBergerak

Welcome

Assalamualaikum, Yayable for the friendly calling.
"Every man needs a woman when his life's a mess , because just like the game of chess.The Queen protects the King"-EAMC



LOVE NOTES




Credits

Blogskin: Farrah Midori
Basecode: Speaking Bunny
Background : Farrah-MidoriEditor : Yayable


Past Time


Heart Chat Bubble