Beautiful of November
empat haribulan sepuluh tahun dua ribu sebelas
ite keluar semalam pergi jalan tunku abdul rahman dengan fiqq , hee
ite mula mula nak pergi cari hadiah untuk hi - tea pengawas . first time ite pergi masuk jalan haji taib
serma juga , alaa rupanya belakang PWTC je , haha maafla ite baru tahu la . walaupun dah 18 tahun duduk kat Kl . hee , tapi best sebab ite dapat jalan dengan orang yang ite sayang . hee thanks fiqq bawak ite jalan jalan je jauh an an , masuk wisma GM . ite nampak macam macam barang yang best2 , teruja ite tengok . haish kalau ada banyak duit ite pergi shopping banyak banyak tau , hee . lepas tuh ite pergi jalan tar ite cari barang . sampai petang dah penat ite rehat kejap kat dataran . ite tengok ada warga bangladesh ni , aduh , seram sejuk je ite tengok , dia lelaki dengan lelaki pegang tangan macam couple . -.- tanak ingat dah . hee
apa2 pun , terima kasih fiqq sebab teman ite . hehe .


ite cuba jadi budak baik sekarang . hehe


heee kita sayang awak sangat sangat b <3

Posted at 12:11:00 AM | 0 CintaBergerak

Welcome

Assalamualaikum, Yayable for the friendly calling.
"Every man needs a woman when his life's a mess , because just like the game of chess.The Queen protects the King"-EAMC



LOVE NOTES




Credits

Blogskin: Farrah Midori
Basecode: Speaking Bunny
Background : Farrah-MidoriEditor : Yayable


Past Time


Heart Chat Bubble