Beautiful of November
hi-tea prefect queen high school
22hb October 2011 bersamaan dengan hari Sabtu , Queen High School buat Hi-tea for prefect , i'm one of the student that include in this program . Ok seriusly aku cakap , aku tak pernah pergi langsung Hi-tea2 ni semua , so this is my first time and aku yang handle . Hee kami buat dekat Hotel Seri Pasific , dekat dalam Restoran Zende , haha smpai memang makan makan dah makan , so agak teruja sikit la kan sebab makan makanan yang aku tak pernah makan XD ,Ok poyo , hee anyway thanks to my prefect yang semua sudi hadir and semua cun and kacak gilaa doe , aku rasa kecik je sebab saya tak lawa >.< hehe . so this is the photo that captured on that dayy .


this is bokha and paan :)

meeee

paan again

fiqaa :)

waaaa :)

aleesya , ok she wearing like me XD

this is ex-leader for prefect 2011/2012 , hee she is beautiful rite ?

ok acara last sekali , cabutan bertuah . 


This is me and Adira , hehe me won the first grand prize and she won second grand prize , so teka la apa hadiah dia :D ok teruja teruja , aku seumur hidup tak pernah menang dalam cabutan bertuah  , so Alhamdulillah selepas aku berubah , rezeki datang banyak kat aku , Tuah rezeki kan namanya ? Tapi tapi saya nak apa yang Adira dapat :P haha , ok bersyukur juga la XD , hee tengok tengok apaa saya dapat . 


See ? XD . ok teruja :P .Thanks all :*




Posted at 6:12:00 AM | 0 CintaBergerak

Welcome

Assalamualaikum, Yayable for the friendly calling.
"Every man needs a woman when his life's a mess , because just like the game of chess.The Queen protects the King"-EAMC



LOVE NOTES




Credits

Blogskin: Farrah Midori
Basecode: Speaking Bunny
Background : Farrah-MidoriEditor : Yayable


Past Time


Heart Chat Bubble