Beautiful of November
Thanks guys you are the best
22 October 2011 , saya keluar jumpa sayang saya , its my lucky day i think <3 and dapat jumpa kawan2 saya , tgk laa gambar di bawah ni , nampak tak kemeriahan kami ni ?  hee saya happy sgt dapat jumpa sayang-sayang saya , hee saya dapat jumpa Anis Farhana twin saya , tapi Puteri Amalina pulak tade :( plus 
saya jumpa hubby saya . Muhd Fiqri Hazrith , and kawan2 saya , jiran saya :D Al Afiq Ahlam , and Salleh , Poi yuri , Najib and Adam :D ok memang gila2 dan kami berdua je bunga :P untungkan ? Anyway thanks for the great and best moment dengan korang guys . Muaah muaah muaah !


Anis :)


Afiq :)


Kekami <3




Apa macam ? Jelaous ? XD

Posted at 8:04:00 AM | 0 CintaBergerak

Welcome

Assalamualaikum, Yayable for the friendly calling.
"Every man needs a woman when his life's a mess , because just like the game of chess.The Queen protects the King"-EAMC



LOVE NOTES




Credits

Blogskin: Farrah Midori
Basecode: Speaking Bunny
Background : Farrah-MidoriEditor : Yayable


Past Time


Heart Chat Bubble