Beautiful of November
Decoration
Here i do some decoration on my bedroom , so just see the photo , sorry la  cepat je aku deco bilik sebab semangat nak buat kan , haha . :) by the way , sorry if serabut , tak lawa or apa apa je , janji aku puas hati dengan hasil aku :) , Niey just few of photo je , sebab aku dalam proses nak up to date bilik aku lagi ,hee :) so harini aku just habiskan masa duduk dalam bilik , main dengan kertas ,dan dibawah sini , inilah hasilnyaa . 

Enjoy it :)


benda ni aku jual kayy :D sorry baru bljr , tapi dah dpt tempahan :P

Star shinning <3

Colourfull Raining in my bed 



Ok , ini idea aku , adik aku pun tolong sama <3

Ok sangat penat sekarang . hehe



Posted at 8:57:00 AM | 0 CintaBergerak

Welcome

Assalamualaikum, Yayable for the friendly calling.
"Every man needs a woman when his life's a mess , because just like the game of chess.The Queen protects the King"-EAMC



LOVE NOTES




Credits

Blogskin: Farrah Midori
Basecode: Speaking Bunny
Background : Farrah-MidoriEditor : Yayable


Past Time


Heart Chat Bubble