Beautiful of November
I hope he will be okayy
Apa pun yang terjadi ku kan selalu ada untukmu .. haha ok lirik lagu blog ni , kayy as you see
BARU kan  ? jyeaaah ! thanks Aimie Azmee again . ok dia memang murah hati tlg aku edit blog ni ,
then pink ? T_T ok aku lost ideas ni ,  haha maybe sekarang aku nak gunaa warna pink , so girl2 XD
alaaaa biarlaa an an , omey an ? ok saya suka , sebab mcm puas hati la ,aku tak tahu pun apa tuh BLOCKQUOTE kayy so makmak aku ni T_T , haha , act , baby , cepat sembuh kay ? i risau kan you ni ,
cepat sembut kayy , =.= geli laa . haha , b cepat sembuh kayy dari demam , kay seriusly risau ni .




"I Love You Muhd Fiqri Hazrith"

Posted at 9:07:00 AM | 0 CintaBergerak

Welcome

Assalamualaikum, Yayable for the friendly calling.
"Every man needs a woman when his life's a mess , because just like the game of chess.The Queen protects the King"-EAMC



LOVE NOTES




Credits

Blogskin: Farrah Midori
Basecode: Speaking Bunny
Background : Farrah-MidoriEditor : Yayable


Past Time


Heart Chat Bubble