Beautiful of November
new maker
Assalamualaikum and Helloooo world's !

As we know , cuti sekolah akan bermula next week , ok seriusly ramai yang excited nak buat apa kan ? so here aku nak share something . :) try buka colormekatie.blogspot.com and you will love it ! trust me , sebab aku teruja bila buka web ni , sebab aku dapat idea macam macam untuk decorate bilik aku , dah lama aku nak decorate bilik aku , so aku macam tak ada idea nak decorate bilik aku macam mana ,yelaa agak bosan bilik aku sebab just putih je bilik aku , nak cat , tapi malas nak alih alih barang kan , so here , bilik Ain suggestkan aku untuk buka blog ni , aku woww ,  so excited nak decorate bilik aku dengan idea si katie ni , so tunggu and lihat hasil tangan aku . And hopefully i will enjoy it alot <3

Baiklah aku tak sabar nak decorate bilik aku ni 

Posted at 10:17:00 PM | 0 CintaBergerak

Welcome

Assalamualaikum, Yayable for the friendly calling.
"Every man needs a woman when his life's a mess , because just like the game of chess.The Queen protects the King"-EAMC



LOVE NOTES




Credits

Blogskin: Farrah Midori
Basecode: Speaking Bunny
Background : Farrah-MidoriEditor : Yayable


Past Time


Heart Chat Bubble