Beautiful of November
November end
Mom , can i turn to 1 years old again...
Mom , can i be you baby girl...
Mom , i want ice cream...
Mom , can i be a cinderella one day...

Dad , can i have this doll...
Dad , can i be your 1 years old baby daughter again...
Dad , please bring me to Melaka again...
Dad , carry me on your shoulder please dad....


Mom and Dad , i miss you :/ Ok ayat nak sedih je kan ? Seriusly please bring me on the year when i was 1 years old . Nak jadi kanak kanak balik , bila dibelai dimanja :( . bila dapat tengok gelak tawa adik beradik yang lain , bila dapat jalan jalan pergi mana mana , bila kena dukung dengan ayah and mak . :'( . Rindu , Tapi bila dah besar macam macam dugaan terjadi , selalu kena marah . buat ni buat tuh kena marah . Lepas tuh jumpa kawan , kawan pulak tikam dari belakang , sakit . :( . Masuk sekolah menengah . Tertibe terjatuh dalam kisah cinta monyet . bila kena game banyak kali dengan manusia bernama Lelaki Dayus . Pergh ayat :P
Macam macam liku kehidupan dah dilalu sebagai seorang anak gadis remaja , Bila umur meningkat dewasa , kawan pulak berperangai budak budak , hubungan kekeluargaan semakin jauh , dek kerana masing masing sudah ada jalan hidup sendiri , masa depan sendiri . Nanty bila dah dewasa kena hidup sebatang kara di tempat orang . :( Mak Abah nak jadi budak kecik lagi . macam fairytale selalu cerita . Bila jadi budak budak , tade orang nak sakitkan hati kita , tak de orang yang tak suka kita , tak de orang yang tak sayang kita , tak de masalah yang menimpa , tak de cinta cinta . tak de fikir nak berkawan dengan orang yang berperangai jahil . :( Ok rindu sangat masa masa emas ini . -------->











Kalau gambar blur blur tuh faham faham la , Aku pakai camera handphone je XD

Posted at 10:40:00 AM | 0 CintaBergerak

Welcome

Assalamualaikum, Yayable for the friendly calling.
"Every man needs a woman when his life's a mess , because just like the game of chess.The Queen protects the King"-EAMC



LOVE NOTES




Credits

Blogskin: Farrah Midori
Basecode: Speaking Bunny
Background : Farrah-MidoriEditor : Yayable


Past Time


Heart Chat Bubble