Beautiful of November
Shoutbox is dead and turn to Fibox
Assalamualaikum and Hai readers :)
Jyeahhh harini aku nak share tutorial . Erk wah Yaya buat tutorial . percaya tak percaya tak ?
Erk tak pernah aku buat tutorial . eceh benda ni pun aku share dengan kawan blogger aku jugak , Dia ada ajar aku macam mana nak guna Fibox ni . Yela sepertimana yang kita tahu , SHOUTBOX is not FREE anymore . ada orang nak bayar ? Sanggup ? sanggup ? Ok kau kaya kalau kau sanggup . Joke :D
Shoutbox is dead -.- for me la , sebab tak nak bayar semua orang nak benda free kan ? Ok for those people yang nak berchating with friends gaya alaa Shoutbox yaya sarankan korang guna Fibox . senang jugak la :) Cuma perlu hubungkan dengan facebook kalau nak aktifkan dia . So this is the tutorial . Try it and love it <3


Enjoy it guys <3

Posted at 6:45:00 AM | 0 CintaBergerak

Welcome

Assalamualaikum, Yayable for the friendly calling.
"Every man needs a woman when his life's a mess , because just like the game of chess.The Queen protects the King"-EAMC



LOVE NOTES




Credits

Blogskin: Farrah Midori
Basecode: Speaking Bunny
Background : Farrah-MidoriEditor : Yayable


Past Time


Heart Chat Bubble