Beautiful of November
heyyy fuhhhh guysss
Assalamualaikum dan hai hai guys :)
Heyy sooooooo long aku tak update blog ni . ok pity my dear bloggie <3
Actually aku out of ideas nak update apa sebab yela busy memajang with assignment , school , work and macam macam pekara lagi , nak buat tuh nak buat ni , aku busy pun atas kehendak aku sendiri :) yes saya memang x reti duk diam , penat memang penat tapi nak buat macam mana :) belajar dari bawah , bersusah susah dulu nak senang nanti kemudian la kan :) jap lagi aku update lagi , nak layan ' Hantu Dalam Botol Kicap " :) see yaaa <3

Posted at 11:30:00 PM | 0 CintaBergerak

Welcome

Assalamualaikum, Yayable for the friendly calling.
"Every man needs a woman when his life's a mess , because just like the game of chess.The Queen protects the King"-EAMC



LOVE NOTES




Credits

Blogskin: Farrah Midori
Basecode: Speaking Bunny
Background : Farrah-MidoriEditor : Yayable


Past Time


Heart Chat Bubble