Beautiful of November
Hari Anugerah Cemerlang 2012
Assalamualaikum and hello reader :)
Macam mana anda semua ? Sihat ? Alhamdulillah kalau sihat , me ok sangat tak sihat , After adik aku demam , so demam tuh slow slow beralih dekat kakak dia secara tidak sedar , thennn puuufff kakak dia demam today -.-
And aku demam lebih teruk bila dengar ada exam esok *trool face*

Haaa ok baca kan tajuk kita dekat atas tuh , well actually tak kata pun dapat anugerah cemerlang ke apa :( *merajuk 3 minit * kita tak bijaksana sangat nak dapat anugerah anugerah ni . woot woot :D
Tapi on that dayy kita buat persembahan , well jadi penari and penyanyi kaberet . What ! KABERET ! Yes kaberet :) -.- WITH MAKEUP yang tip top from makeup handalan Cik YAYABLE *Ehem cough*
dibantu oleh para penari sendiri untuk makeover sendiri , Kang aku buat muka korang dah rupa lain pulak XD So just buat beberapa orang je lah sebab handal sangat makeup orang kan ? *cough*

After penat lelah berlatih almost 2 week kot . Well tibalah hari yang di nanti nanti jeng jeng :)
Tapi on that dayy , aku tak rasa apa-apa pun , nervous pun tak , apa pun tak la -.-'
Dah biasa agaknya*cough cough* haha .

Then After dah habis buat persembahan . Oh ya kami nyanyi lagu MR.SAXOBEAT and CARTA HATI versi Izzatylupi and Jales Cosmos . HAHAHA ! :) And we do it well . *angkatangkatkening*

after the show

see :D find me :D

after the rehersal 

singing Carta Hati

With the Leader

Aimi <3


Time rehersal :D

And guess what bila nak salin tuakr baju kan , Me and some of my friend terhenti dekat papan kenyatan . and my name was there -.- Ok tercalon untuk pelajar target STPM ,aku menjerit ok , dalama hati je la ,tak pernah dapat one of the target student . then aku dapat , YA ALLAH gembira pun ada , takut pun ada . but mak aku cakap , just take it as a cabaran :) InsyALLAH . i will do the best , Biar tahun depan aku pulak yang naik dapat Anugerah Cemerlang . AMIN :)
Demam masih melarat hingga saat ini

Posted at 6:19:00 AM | 0 CintaBergerak

Welcome

Assalamualaikum, Yayable for the friendly calling.
"Every man needs a woman when his life's a mess , because just like the game of chess.The Queen protects the King"-EAMC



LOVE NOTES




Credits

Blogskin: Farrah Midori
Basecode: Speaking Bunny
Background : Farrah-MidoriEditor : Yayable


Past Time


Heart Chat Bubble