Beautiful of November
Duri Dalam Daging
Assalamualaikum and hai world :)

Kawe buat muka comel , be strong daiaa !

As a human , mesti kita ada rasa iri hati , dengki , benci , tak suka , or what-so-evahhlah kan . Tapi kalau kau tak suka sekali pun dengan orang tuh , pretend la yang kau suka , Macam aku , Even aku tak suka dengan mereka itu , tapi aku masih layan mereka baik . Mungkin kah ? Ahh manusia sebenarnya pandai berlakon . Realiti atau fantasi , mereka semua pelakon handalan , Di depan baik , Di belakang dipersetankan dengan rakan-rakan mereka , Dikutuk ,dicaci , di kata belakang , di makian , Yah manusia tidak lari daripada sebarang kata kotor , tipu kalau kau tak pernah berkata kotor . Tipu juga kalau kau tak pernah benci orang . Mungkin iri hati tersorok dalam lubuk hati . Dipersetankan oleh perasaan sendiri . Ahh pergilah wahai kawan-kawan yang menghina diri ku ni . Tidak ku tumpas dengan kata-kata kau semua . Kau bagaikan kuman yang tak terdaya . Diperlekehkan apabila insan ini lemah , Mengapa kau mencari kotoran pada insan ini . Nyah kau . pergi jaga sendiri kain baju serta kotoran kau . Kau hanya layak untuk menilai diri kau sendiri . Bukan diri orang lain . Sungguh aku penat diperlekehkan sedemikian rupa . Aaaahh manusia . Hilang punca apabila tiada lawak yang hendak di perkatakan . Digunakan bahasa kesat serta fizikal orang untuk di ketawakan . 

Sekian ,
Yang Berbudi Lagi Berbahasa .

Posted at 7:15:00 AM | 0 CintaBergerak

Welcome

Assalamualaikum, Yayable for the friendly calling.
"Every man needs a woman when his life's a mess , because just like the game of chess.The Queen protects the King"-EAMC



LOVE NOTES




Credits

Blogskin: Farrah Midori
Basecode: Speaking Bunny
Background : Farrah-MidoriEditor : Yayable


Past Time


Heart Chat Bubble