Beautiful of November
Happy Birthdayy To You
Assalamualaikum hello world !

Ok awak sweet and comel :*

Alarm dekat handphongg berbunyi and aku agak dah bunyi birthdayy , its Aimie Azmee birthdayyy ! We awak awak , awak dah 19 tahun dah . Alhamdulillah, weeeeeeee~ kitaa jealous dengan orang yang birthday awal tahun , tengah tahun ni . yelaa time tuh senang orang kenakan , best , time kita je , hujung tahun , mana ada orang ingat , heeee . Kita dah berkawan since kita form 4 right ? Mula rapat on form 5 and until now . Tapi firstly daiaa nak minta maaf kalau selama kita berkawan ni daiaa ada buat salah kat Emy , buat Emy tersinggung atau termakan kata-kata daiaa , selama ni yang banyak menyusahkan Emy . >..< . Banyak Emy tolong Daiaa , sampai Daiaa tak tahu nak balas macam mana lagi . *malu ni . But you are the best friend that i've ever had ! Emy dah tuaa dah , boleh kahwin dah ni :3 Weee . Baru sekali kita jumpa kan ? InsyAllah panjang umur , ada jodoh kita jumpa lagi ok , Emy belajar rerajin awww , Nanti dapat result gempak boleh masuk U terus , Daiaa doakan kejayaan Emy di dunia dan di akhirat .  heee me love you  evaaahhh <3

Ini first time jumpa Emy , and time niey aku freehair , so kena tutupla :3

Emy nanti jangan lupa daiaa ok ? 

Posted at 10:17:00 AM | 0 CintaBergerak

Welcome

Assalamualaikum, Yayable for the friendly calling.
"Every man needs a woman when his life's a mess , because just like the game of chess.The Queen protects the King"-EAMC



LOVE NOTES




Credits

Blogskin: Farrah Midori
Basecode: Speaking Bunny
Background : Farrah-MidoriEditor : Yayable


Past Time


Heart Chat Bubble