Beautiful of November
#2
Mood nak pergi sekolah macam pft..

Assalamualaikum hai blogger yang di sayangi sekalian *muahmuah sikit*


Apa macam blog yaya ? Ok tak ? semua ini yaya buat sendiri ok ? Cuma skins je pinjam orang , hahaha :D
Tak apalah hasil penat lelah daripada pukul 3 tadi buat blog , pukul 9 baru siap . Fuhh~ lama juga kan ? Oh lupa ! Esok dah sekolah -.- ye yaya masih budak sekolah , ok bukan budak eh , pelajar sekolah , dan tahun ini tahun terakhir yaya , yaya amik STPM ,chayok chayok~ huuu~ seram sebenarnya , sebab yaya ni jenis yang banyak main-main masa belajar , buat semua benda tak pernah serius, kalau time exam baru kelam kibut cari buku , esok exam , harini baru baca buku , hehe itu lah yaya *garu-garu kepala* . Jadi esok hari persekolahan , dekat twitter kecoh sibuk cakap cuti dua minggu ini tak cukup lah apa lah , Deyy adik-adik belajar itu penting , tapi yaya pun kadang-kadang tak pergi sekolah, sebab kemalasan melanda *tutup muka* . Yaya sekarang berazam tak nak ponteng sekolah untuk penggal ke dua ini :D sebab yelah menghitung hari detik demi detik masa berlalu yaya nak amik STPM , *nyanyi lagu sheila majid* hahaha . So adik-adik pergi sekolah ok ? Nak berjaya nak pandai sekolah itu Rumah ke 2 . Ohyeay! Yaya pun nak kemas apa yang patut nak settlekan barang-barang sekolah , wah macam semangat je nak pergi sekolah , bila sampai sekolah hampeh~ eh jangan-janga >.<" . Ok peeps~ Selamat berharungi alam persekolahan :D

Alhamdulillah siap juga blog ini :*

Posted at 6:04:00 AM | 0 CintaBergerak

Welcome

Assalamualaikum, Yayable for the friendly calling.
"Every man needs a woman when his life's a mess , because just like the game of chess.The Queen protects the King"-EAMC



LOVE NOTES




Credits

Blogskin: Farrah Midori
Basecode: Speaking Bunny
Background : Farrah-MidoriEditor : Yayable


Past Time


Heart Chat Bubble