Beautiful of November
Berbuka Puasa Verians
Assalamualaikum , hai saya yaya harini saya rajin nak update blog dua kali. :)
Sabtu bersamaan dengan 11hb August 2012 seperti tahun sebelum- sebelumnya Verians berbuka puasa dekat luar tempat yang sama, Well tak ada tempat baru so kami terpaksa pergi sana. hee Btw kami bahagia, sebelum pergi berbuka, aku pergi berjalan area BB untuk bershopping tapi niat terbatal sebab terlalu ramai manusia bernama remaja menjajah area sana, like seriously kami sakit mata tengok pelbagai jenis manusia serta gaya yang tak sedap mata memandang, Mak ayah sibuk beli belah kat TAR , anak-anak beli belah kat BB . And ramai warga lelaki metropolitan tidak puasa semalam, bukan tidak puasa lah tapi ada yang smoke depan orang, Tak malu kah anda? Well just see our happy-face-berbuka puasa .


This is my lovely-lovely baby girl. saya sayang awak semua


Iqin Nordi and I, She is pretty awesome girl


        Hai En.Hati saya


AP,Me,Bell and Adam, Two guys are awesome crazy :)


Wajib ada gambar sendiri, bukan syok sendiri


With the awesome siblings Sasa and Ayra . Pretty lovely


 This is the Verians Girls . kita nampak ayu je semua .


Our gentelman Verians guys mereka sangat hyperaktif



With Bell sayang . I love you biee


More with Encik.Hati . I hope our relationship until jannah


Twins . Jia and Bella . I loveyou guys


I love this photo so much .


Forever I will love you Eyaa Hazie, The one and only my lovely girl she is my sister


Ini Amirah Ishak :) mengingatkan saya dekat Arwah. I love you adik qila


He is my buddies until end. dia lah jiran dia lah intan dia lah payung, dialah paku, segalanyala :D

Nampak kan kami bahagia? Nak join dipersilakan. kami keluarga bukan community <3 blockquote="blockquote">




Posted at 9:19:00 AM | 0 CintaBergerak

Welcome

Assalamualaikum, Yayable for the friendly calling.
"Every man needs a woman when his life's a mess , because just like the game of chess.The Queen protects the King"-EAMC



LOVE NOTES




Credits

Blogskin: Farrah Midori
Basecode: Speaking Bunny
Background : Farrah-MidoriEditor : Yayable


Past Time


Heart Chat Bubble