Beautiful of November
Selamat Hari Raya AidilFitri 2012
Assalamualaikum and Hai eberybadieee :D hehehe
Selamat Hari Raya Aidilfitri aku ucapkan ! Oh ok look like macam kejap je Ramadhan berlalu, kejap je dah
masuk bulan Syawal . Ok sedih tapi dalam masa yang sama bersyukur sebab tahun ini raya dengan full complete dengan 1 family, abang balik :D and I hope Ramadhan tahun depan InsyAllah kita berjumpa :) 

Raya tahun ini sama macam tahun tahun sebelum nya , tak balik kampung, hanya duduk dekat rumah yang diberi nama Kampung Kongo. Wait . Kmpung jugak kan? Har har har. Second day dah merayap pergi Low Yat :D hahah teman kawan2 pergi raya dekat mall . 3rd raya pergi kampung Muar . Lama taak balik sana :)

First day beraya di kampung nenek di Semenyih :) Ok Enjoy the photo .















Wajib ada gambar syiookk sendiri :D

Assalamualaikum Syawal :) Semoga berjumpa lagi Ramadhan



Posted at 10:02:00 AM | 0 CintaBergerak

Welcome

Assalamualaikum, Yayable for the friendly calling.
"Every man needs a woman when his life's a mess , because just like the game of chess.The Queen protects the King"-EAMC



LOVE NOTES




Credits

Blogskin: Farrah Midori
Basecode: Speaking Bunny
Background : Farrah-MidoriEditor : Yayable


Past Time


Heart Chat Bubble